Geluk
zit in de kleine dingen zegt het spreekwoord, en soms is het
inderdaad wel zo simpel!
Neem nu
een hapje waar ik altijd succes mee heb bij etentjes. Je hoeft er
niets voor te kennen en het is o zo lekker.
Zet eens
gekookte kwarteleitjes met zout op tafel. Neem het van mij aan,
succes gegarandeerd en bovendien nog origineel ook.
Je zet
ze op tafel zodra je gasten toekomen en je zult zien, nog voor je het
eerste hapje presenteert bij het aperitief, is iedereen al een eitje
aan het pellen.
Leg de
eitjes in licht gezouten kokend water en laat ze in 3 minuten hard
koken.
Als
dipper zet je enkele soorten
zout op tafel. Tegenwoordig kan je in speciaalzaken of online alle
mogelijke soorten bestellen. Ik koos dit keer voor zwart parel zout,
gerookt kerrie zout, Himalaya zout (het puurste ter wereld), Girotte
zout, rood Alaea zout
en Thappeur zout.
Sommige
soorten zout zijn heel grof dus kneus je deze best even in een
vijzel.
Happy
egg hunting!
hapjes,Pasen,kwarteleitjes,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten